kerkdienstgemist logoKerkdienstgemist.nl

Via de website van Kerkdienstgemist.nl kunt u de vieringen in ’t Kruispunt meebeleven via beeld en geluid.

Kerkdienstgemist.nl is het audio/video streamingplatform voor kerken. Onze samenkomsten zijn hierop te volgen via website, tablet en smartphone.
Klik op de website www.pggweb.nl op de link kerkdienstgemist en u komt automatisch bij kerkdiensten van onze gemeente.

Zelf instellen, buiten website om gaat als volgt: Klik op de link kerkdienstgemist.nl en zoek Geldrop-Mierlo (of kies eerst de provincie en zoek daarin Geldrop-Mierlo) en u vindt dan onze gemeente en de kerkdienst

Kerkomroep.nl

Op dit moment maken we voor geluidsuitzendingen ook nog gebruik van Kerkomroep.nl.  Kerkomroep.nl zal op enige termjin worden uitgefaseerd, gebruik daarom bij voorkeur kerdienstgemist.nl

Hoe werkt het:

Klik op de volgende link: www.kerkomroep.nl.

Vul in het volgende scherm onder plaatsnaam Geldrop in en druk op Enter.

Klik in het daaropvolgende scherm op de regel waar 't Kruispunt staat.

Als er net een dienst wordt uitgezonden. dan wordt dat aangegeven met de tekst Live, klik dan op luisteren om de dienst live te beluisteren.

Anders kiest u een dienst uit het archief, klikt op 'Afspelen'.

NB. Wilt u een dienst op uw computer bewaren, klik dan op 'Opslaan', het bestand wordt dan op uw computer opgeslagen (waarschijnlijk in de map Downloads).

In de balk onderin het beeld kunt u de opname nog 'doorspoelen' met het schuifje, bijvoorbeeld als u alleen de preek wilt horen slaat u het begin van de dienst over.

Hebt u eventuele vragen of opmerkingen? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..